eeZee media
televisie
dvd / video
projecten
eeZee media

Wat doen wij?


eeZee media maakt educatieve en culturele programma's, met als aandachtspunten leesbevordering, geschiedenis en rekenvaardigheid. Daarnaast maakt eeZee ook programma's over bijvoorbeeld film, taalvaardigheid, onderwijs en opvoeding.

Wij zijn gespecialiseerd in:
- educatieve en informatieve programma's voor alle media
- projecten over boeken, geschiedenis en cultuur
- educatieve software voor het basisonderwijs


Het meest geschikte medium wordt in overleg met de opdrachtgever gekozen, bijvoorbeeld cd-rom, televisie, video, internet of dvd.

Onze kracht ligt niet alleen in het vertalen van een educatieve inhoud naar een drager voor een doelgroep, maar met name ook in het onwikkelen van concepten, het (mede) opstellen van de definitieve inhoud van een project en het vertalen van de inhoud naar een doelgroep. Onze doelstelling daarbij is dat de inhoud zo effectief mogelijk over komt.

Voor onze projecten kunnen wij zorg dragen voor onder meer de research, redactie, ontwikkeling van het format, schrijven van het scenario, de vormgeving, onderzoek naar de doelgroep en ontwikkeling van educatief (schriftelijk) materiaal.

De educatieve producties worden ontwikkeld onder de naam Onwijs. Meer informatie daarover is te vinden op de Onwijs-website.
[ wat doen wij? ]
opdrachtgevers
bestellen
contact

2008 eeZee media
* eezee@onwijs.com